۴۲ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

جوجه کباب تابه‌ای



ابتدا مرغ را خرد کرده و با پیاز خرد شده ،سیر رنده شده ، ماست ، زعفران دم کرده و آبلیمو مخلوط می کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد از دو ساعت آن را به همراه کمی روغن در قابلمه در بسته روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ آب بیندازد و بپزد بعد از پخت در قابلمه را برداشته تا آب اضافی بخار ومرغها طلایی شود. در انتها کمی کره به آن اضافه می کنیم و سپس همراه با نان یا برنج و سالاد سرو می کنیم.

متن کامل : https://goo.gl/78bnHv

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

کباب شیشلیک



ابتدا گوشت ها را به اندازه مساوی بریده و با ماست ، پیاز رنده شده ، زعفران دم کرده ، روغن ، آبلیمو و فلفل مخلوط کرده و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود. سپس آن را به سیخ کشیده و کمی کره روی آن می زنیم تا خشک نشود و بر روی زغال یا در فر کباب می کنیم. پس از حاضر شدن با برنج زعفرانی ،گوجه کبابی ، کره ، فلفل سبز کبابی ، لیموی تازه سرو می کنیم.

نکات:
برای تهیه گوشت بهتر است از گوشت دنده گوساله یا گوسفند که تازه و ترد می باشد استفاده کنید. نوشیدنی مناسب این غذا دوغ می باشد.

متن کامل : https://goo.gl/2k6wCn

منبع: foodiset.com




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

سبزی پلو با ماهی



ابتدا برنج را شسته و با مقداری نمک برای چند ساعت خیس می دهیم تا هنگام پخت خوب بپزد. سپس برنج را آبکشی می کنیم اگر مایل بودید ته دیگ زعفرانی و رنگی تهیه کنید مقداری کره ته قابلمه ریخته و مقداری برنج و زعفران دم کرده را باهم مخلوط و ته قابلمه می چینیم. سپس یک لایه برنج و یک لایه سبزی که از قبل ریز خرد کرده بودیم را قرار می دهیم واین لایه ها را به ترتیب می ریزیم و در آخر با برنج سفید می پوشانیم و شعله را زیاد میکنین هنگامی که بخار بلند شد دم کنی روی آن قرار داده وبا شعله ملایم می گذایم برنج دم بکشد. ماهی ها را میتوان به طور سلیقه ای کامل یا تکه تکه شده استفاده کرد. برای طعم دار شدن ماهی باید فلفل ، نمک ، زردچوبه یازعفران و آبلیمو را با ماهی مخلوط کرد و به مدت 3 ساعت در جای خنک نگه داشت.سپس در تابه ای کمی روغن ریخته و دو طرف ماهی را با شعله متوسط کمی سرخ می کنیم وبرای پخت داخل ماهی را باشعله ملایم میگذاریم بپزد. ما شمالی ها برای طمع دار شدن ماهی 5 دقیقه قبل از خاموش کردن ماهی کمی رب اناربه همراه کمی فلفل ونمک و رب گوجه را مخلوط کرده و سس را بر دو طرف سطح ماهی میریزیم وباشعله ملایم به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم وبعد خاموش میکنیم به این صورت حتی گوشت داخلی ماهی نیز مزه دار میشود و یک ترشی ملسی به خود میگیرد. هنگامی که ماهی حاضر شد همراه با برنج تزیین و سرو میکنیم. نوش جان

اگر از بجای سبزی تازه از سبزی خشک استفاده می کنید حدود دو الی سه ساعت سبزی های خشک را در آب سرد خیس می دهیم تا مانند سبزی های تازه شود. برای اینکه بوی ماهی را از بین ببریم هنگام پختن پیازی را خرد کرده و بر روی آن میریزیم.

متن کامل : https://goo.gl/Xeh9qz

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

قلیه ماهی جنوبی



ابتدا پیاز را خرد کرده و نمک ، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه و تفت می دهیم. سپس سیر و سبزی ها را خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت میدهیم تا سبزی تغییر رنگ دهد. نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. سپس به آن رب انار و سه لیوان آب اضافه و در ظرف را نیمه باز میگذاریم بجوشد تا مواد تغییر رنگ دهد. ماهی ها را به دلخواه برش داده و نمک ، زرد چوبه و فلفل به آن زده و در خورش می ریزیم. به مدت نیم ساعت می گذاریم ماهی ها بپزند. سپس بعد از جا افتادن غذا آن را تزیین و با برنج سرو می کنیم.

 نکات:
می توان بجای رب انار از تمبر هندی استفاده کرد. می توان ماهی ها را جدا سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد.

متن کامل : https://goo.gl/gDag84

منبع: foodiset.com



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

کنسرو تن ماهی



ابتدا ماهی را کاملا پاک کرده پوست ماهی را جدا کرده و به قطعات مربع شکل برش می زنیم . ماهی ها را کف ماهی تابه چیده و نمک را روی ماهی هامی پاشیم و بعد آب و آبلیمو را ریخته در ظرف را می بندیم. ماهی تابه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار می دیدیم بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد ، یکی از تکه های ماهی را برش زده اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها می ریزیم در این مرحله می توان تکه های ماهی را زیر رو کرد و کمی بیشتر داخل روغن برشته شود. بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بر می داریم وقتی ماهی را داخل ظرف می کشیم هم کمی روغن زیتون نیز روی آن ریخته و همراه با برنج یا نان می توان سرو کنیم.

متن کامل : https://goo.gl/cc1qCz

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰﻝ ﺁﻻ (رژیمی )



برای طعمدار شدن ماهی بهتر است از قبل آن را بعداز تمیزکردن و شستن به شکم ماهی کمی سیر و نمک و پودر زنجبیل زده و کمی شوید داخل شکمش قرار دهید وبه مدت یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. بعد از یک ساعت به تمام سطح ماهی کمی روغن بزنید. گوجه و لیمو ترش را حلقه حلقه کنید روی کاغذ آلومینیوم هر دو طرف ماهی این حلقه ها را قرار دهید و سپس کاغذ را به همراه مواد محکم ببندیدو در فر بر روی میله های وسط با درجه 230 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکات:
ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺑﺎﻻ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﺭﺍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ.

متن کامل : https://goo.gl/bSJPoH

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

سوشی ژاپن



ابتدا برنج را آبکشی می کنیم و در کاسه دیگری نمک ، شکر و سرکه برنج را مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم. جلبک ها را روی سینی چیده و در فر با درمای 150 درجه به مدت 2 دقیقه قرار می دهیم. بعد از حاضر شدن جلبک ها یک لایه برنج روی هرکدام ریخته و خیار پوست کنده را به شکل باریک به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هرکدام را روی یک جلبک می گذاریم. قطعات ماهی را به همراه آوواکادو خرد شده مانند خیار بر روی لایه های سوشی می گذاریم سپس جلبکها را رول می کنیم و به اندازه و ضخامت دلخواه با چاقو این رول ها را می بریم.

بخاطر خام بودن سوشی شاید هر کسی نمی تواند آن را بخورد بخاطر همین مزه خامی می توان ماهی ها را کباب کرده وسپس به مواد اضافه کرد. بجای سرکه برنج می توان از مخلوط سرکه سیب به همراه کمی آب وشکر استفاده کرد.

متن کامل : https://goo.gl/CFSv7o

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

باقالی پلو با ماهیچه



ابتدا پیاز را خرد میکنیم و تفت داده و سپس دو طرف ماهیچه را در پیاز به مدت ده دقیقه تفت می دهیم. در قابلمه ای آب ریخته و به آن آبلیمو ، سیر خرد شده ،نمک ،فلفل،زردچوبه و ماهیچه اضافه کرده و به مدت 3 ساعت با شعله ملایم میگذاریم بپزد. برنج را از قبل شسته و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و خیس می دهیم معمولا هرچه برنج بیشتر خیس بخورد در هنگام پخت بهتر می پزد. زمانی که میخواهید برنج را آبکشی کنید باید مقدار آب آن بیشتر از زمانی که مقدار آب برای برنج کته ای درست میکنید باشد. برنج را رو شعله میگذارید زمانی که برنج به جوش آمد آن را چند باری هم میزنیم وقتی که برنج را با انگشتان خود فشار می دهید و بصورتی بود که اطراف برنج نرم و مغز آن هنوز کمی سفت بود زمان مناسب برای آبکشی می باشد برنج را در آبکشی ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید. باقلای پوست کرده را به همراه 2 عدد سیر ، نمک و فلفل در روغن کمی تفت می دهیم تا باقلا نرم شودسپس با برنج و شوید مخلوط میکنیم. برای رنگی شدن ته دیگ میتوانید مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و به همراه کمی آب وزعفران یا زردچوبه به همراه کمی برنج مخلوط میکنیم و ته قابلمه می چینیم. اگر به هردلیلی نمیخواهید روغن اضافه کنید فقط مقداری آب استفاده کنید. مخلوط برنج ها را در قابلمه میریزیم و بر روی در قابلمه دم کنی قرار میدهیم وشعله آن را زیاد میکنیم زمانی که بخار از آن بلند شد شعله روخیلی کم میکنیم ومیگذاریم برنج دم بکشد.

نکات:
هنگام پخت ماهیچه اگر نیاز به اضافه کردن آب مجدد داشت مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. برای چاشنی به جای زردچوبه می توان از زعفران نیز استفاده کرد. نوشیدنی مناسب این غذا دوغ و شربت نعنا می باشد. این غذا چون چرب و پر کالری می‌باشد، شوید با بالا بردن جریان خون به هضم راحت‌تر و آب کردن چربی‌ها کمک خواهد کرد. و سنگینی باقلا و گوشت را جبران می‌کند.

متن کامل : https://goo.gl/HvZc9b

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

میگو با سیر



میگوهای خرد شده را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم اما هم نمیزنیم سپس کمی نمک اضافه کرده و صبر می کنیم میگوها کمی تغییر رنگ بدهند. فلفل و سیر را اضافه و هم میزنیم سپس آب لیمو ، آب نمک ، کره و جعفری ها را به داخل مواد اضافه می کنیم هنگامی که کره آب شد شعله را کم و به مدت5 دقیقه هم میزنیم تا مواد سفت شوند و میگوها به رنگ تیره تبدیل شوند. میگوها را جدا کرده و در یک ظرف دیگر می ریزیم. همچنان بقیه مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سپس کمی کره و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم. اگر مواد سفت شد یک قاشق آب اضافه می کنیم. میگوها را در ظرفی ریخته و مواد سس را روی آن میریزیم و با جعفری و مواد دلخواه تزیین می کنیم.

نکات:
می توان به جای آبلیمو از آب نارنج هم استفاده کرد.

متن کامل : https://goo.gl/1nr8rB

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

میگو پلو



ابتدا پیاز و سیر خرد شده را تفت داده و نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه و تفت می دهیم میگوها را اضافه و کمی تفت داده اما به هم نمی زنیم. بعد از تفت و تغییر رنگ دادن میگوها رب میریزیم و کمی تفت می دهیم سپس 1 لیوان آب جوش و زعفران دم شده را در مواد ریخته شعله را کم و میگذاریم کمی بجوشد. زمانی که آب آن کم شد گشنیز خرد شده را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و کمی تفت داده و خاموش می کنیم. برنج را آبکشی کرده و کمی روغن در قالمه ریخته و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه می گذاریم سپس یک لایه برنج و یک لایه میگو ها را ریخته تا قابلمه پر شود. شعله را زیاد کرده و زمانی که بخار بلند شد شعله را کم و کمی آب روی برنجها ریخته و دم کنی می گذاریم و منتظر می مانیم تا برنج دم بکشدبعد در ظرف مورد نظر کشیده و سپس تزیین و سرو می کنیم.

متن کامل : https://goo.gl/zASyKG

منبع: foodiset.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی