ابتدا برنج را شسته و به آن 35 لیوان آب و 1 لیوان گلاب برای چند ساعت خیس می دهیم. در قابلمه ای 8 لیوان آب ریخته و روی شعله قرار داده وقتی به جوش آمد برنج مخلوط گلاب را در آن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا ته نگیرد و برنج بپزد و شعله را کم میکنیم. باید کف روی برنج را بگیریم.مرتب باید شله زرد را هم بزنیم تا ته نگیرد چون زود ته میگیرد. بعد از نیم پز شدن برنج شکر را اضافه کرده و آن را هم می زنیم تا حل شود سپس زعفران ساییده شده و خلال بادامی که از قبل با گلاب دو ساعت خیس داده بودیم اضافه می کنیم و هم می زنیم و منتظر میمانیم تا شله غلیظ شود اگر شله زرد سفت شد می توانیم کمی آب جوش به آن اضافه کنیم در مرحله آخر کره آب شده را به آن اضافه و هم میزنیم وخاموش می کنیم. بعد از ریختن در ظرف و خنک شدن می توان آن را با دارچین و پودر پستخ تزیین و نوش جان کرد.

نکات

برای این که شله زرد آب نیاندازد می توان آن را روی شعله پخش کن گذاشت و بعداز پخت باشعله ملایم قرار داد تا آب اضافه آن بخار شود. شله زرد در ایام خاص به خصوص در نذری و مراسمات مذهبی تهیه می شود.


متن کامل : https://goo.gl/cktjzZ

منبع: foodiset.com