
ابتدا باید گردوها
را چرخ کنیم.
گردوها را همراه با مقداری آب در قابلمه ای می ریزیم تا به جوش بیاید.
سپس شعله را کم با مدت 3 ساعت میگذاریم به روغن بیافتد.
پیاز خرد شده را تفت می دهیم و تکه های مرغ را سرخ میکنیم و در قابلمه ای
دیگر کمی آب ریخته و مرغ،پیاز وکمی فلفل ،نمک،زردچوبه وبرگ بو در آن
میریزیم تا نیم پز شود.
زمانی که گردوها روغن افتاد مقداری رب انار برای رنگ غذا و طعم ترش به آن
اضافه میکنیم. رب انار رنگ غذا را تیره واگر رب گوجه به آن اضافه کنید رنگ
مایل به نارنجی می دهد واین بستگی به سلیقه خودتان دارد.
اگر مایل بودید برای ملس شدن مزه غذا می توان کمی شکر ونمک به آن اضافه
کنید. سپس مرغ نیم پز شده را به گردوها اضافه میکنیم و به مدت دو ساعت با
شعله ملایم میگذاریم بپزد.
(بعضی افراد مرغ را جدا پخته و سر سفره فسنجان و مرغ را باهم سرو می کنند
واین کاملا سلیقه ای می باشد)
بعد از پخت می توان آن را بطور دلخواه تزیین نمود وبا برنج میل کرد. نوش
جان
بجای گوشت مرغ می توان از گوشت چرخ کرده بصورت قلقلی نیز استفاده کرد. در فسنجان روغن اضافه ای نریزید چون گردو خودش به تنهایی به غذا روغن پس می دهد.
متن کامل : https://goo.gl/BSr5Bv
منبع: foodiset.com