ابتدا پیاز را تفت داده و بعد از طلایی شدن گوشت چرخ شده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را نیز به پیاز اضافه می کنیم و حرارت کم تفت می دهیم. فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده و کالباس را مکعبی و قارچ را حلقه ای و کمی زیتون را نیز ریز خرد می کنیم رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت می دهیم سپس خمیر پیتزا را پهن می کنیم و رب را روی خمیر می ریزیم بعد کمی پنیر ، قارچ ، کالباس و مایه گوشت را به ترتیب بصورت لایه ای می ریزیم و در مرحله آخر با پنیر پیتزا روی مواد را کامل می پوشانیم و کمی فلفل دلمه ای و زیتون خرد شده می ریزیم . فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم تا بپزد.

برای طلایی شدن پنیرها بعد از حاضر شدن باید به مدت 2 دقیقه گریل بالا را روشن می کنیم . پیتزا را می توان با سس دلخواه و سالاد سرو کرد.

متن کامل : https://goo.gl/ojZFs5

منبع: foodiset.com