
ابتدا برنج را شسته و با مقداری نمک برای چند ساعت خیس می دهیم تا هنگام پخت خوب بپزد. سپس برنج را آبکشی می کنیم اگر مایل بودید ته دیگ زعفرانی و رنگی تهیه کنید مقداری کره ته قابلمه ریخته و مقداری برنج و زعفران دم کرده را باهم مخلوط و ته قابلمه می چینیم. سپس یک لایه برنج و یک لایه سبزی که از قبل ریز خرد کرده بودیم را قرار می دهیم واین لایه ها را به ترتیب می ریزیم و در آخر با برنج سفید می پوشانیم و شعله را زیاد میکنین هنگامی که بخار بلند شد دم کنی روی آن قرار داده وبا شعله ملایم می گذایم برنج دم بکشد. ماهی ها را میتوان به طور سلیقه ای کامل یا تکه تکه شده استفاده کرد. برای طعم دار شدن ماهی باید فلفل ، نمک ، زردچوبه یازعفران و آبلیمو را با ماهی مخلوط کرد و به مدت 3 ساعت در جای خنک نگه داشت.سپس در تابه ای کمی روغن ریخته و دو طرف ماهی را با شعله متوسط کمی سرخ می کنیم وبرای پخت داخل ماهی را باشعله ملایم میگذاریم بپزد. ما شمالی ها برای طمع دار شدن ماهی 5 دقیقه قبل از خاموش کردن ماهی کمی رب اناربه همراه کمی فلفل ونمک و رب گوجه را مخلوط کرده و سس را بر دو طرف سطح ماهی میریزیم وباشعله ملایم به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم وبعد خاموش میکنیم به این صورت حتی گوشت داخلی ماهی نیز مزه دار میشود و یک ترشی ملسی به خود میگیرد. هنگامی که ماهی حاضر شد همراه با برنج تزیین و سرو میکنیم. نوش جان
اگر از بجای سبزی تازه از سبزی خشک استفاده می کنید حدود دو الی سه ساعت سبزی های خشک را در آب سرد خیس می دهیم تا مانند سبزی های تازه شود. برای اینکه بوی ماهی را از بین ببریم هنگام پختن پیازی را خرد کرده و بر روی آن میریزیم.
متن کامل : https://goo.gl/Xeh9qz
منبع: foodiset.com