ابتدا پیاز را خرد کرده و نمک ، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه و تفت می دهیم. سپس سیر و سبزی ها را خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت میدهیم تا سبزی تغییر رنگ دهد. نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. سپس به آن رب انار و سه لیوان آب اضافه و در ظرف را نیمه باز میگذاریم بجوشد تا مواد تغییر رنگ دهد. ماهی ها را به دلخواه برش داده و نمک ، زرد چوبه و فلفل به آن زده و در خورش می ریزیم. به مدت نیم ساعت می گذاریم ماهی ها بپزند. سپس بعد از جا افتادن غذا آن را تزیین و با برنج سرو می کنیم.

 نکات:
می توان بجای رب انار از تمبر هندی استفاده کرد. می توان ماهی ها را جدا سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد.

متن کامل : https://goo.gl/gDag84

منبع: foodiset.com