
ابتدا پیاز را خرد کرده و نمک ، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه و تفت می
دهیم.
سپس سیر و سبزی ها را خرد کرده و به پیاز اضافه و تفت میدهیم تا سبزی تغییر
رنگ دهد.
نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. سپس به آن رب انار و سه
لیوان آب اضافه و در ظرف را نیمه باز میگذاریم بجوشد تا مواد تغییر رنگ
دهد.
ماهی ها را به دلخواه برش داده و نمک ، زرد چوبه و فلفل به آن زده و در
خورش می ریزیم.
به مدت نیم ساعت می گذاریم ماهی ها بپزند.
سپس بعد از جا افتادن غذا آن را تزیین و با برنج سرو می کنیم.
نکات:
می توان بجای رب انار از تمبر هندی استفاده کرد. می توان ماهی ها را جدا سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد.
نکات:
می توان بجای رب انار از تمبر هندی استفاده کرد. می توان ماهی ها را جدا سرخ کرد و بعد به خورش اضافه کرد.
متن کامل : https://goo.gl/gDag84
منبع: foodiset.com