
برای طعمدار شدن ماهی بهتر است از قبل آن را بعداز تمیزکردن و شستن به شکم ماهی کمی سیر و نمک و پودر زنجبیل زده و کمی شوید داخل شکمش قرار دهید وبه مدت یک ساعت بگذارید در یخچال بماند. بعد از یک ساعت به تمام سطح ماهی کمی روغن بزنید. گوجه و لیمو ترش را حلقه حلقه کنید روی کاغذ آلومینیوم هر دو طرف ماهی این حلقه ها را قرار دهید و سپس کاغذ را به همراه مواد محکم ببندیدو در فر بر روی میله های وسط با درجه 230 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
نکات:
ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﺎ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﺑﺎﻻ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﺎﻫﯽ ﺭﺍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻨﺪ.
متن کامل : https://goo.gl/bSJPoH
منبع: foodiset.com