ابتدا برنج را آبکشی می کنیم و در کاسه دیگری نمک ، شکر و سرکه برنج را مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم. جلبک ها را روی سینی چیده و در فر با درمای 150 درجه به مدت 2 دقیقه قرار می دهیم. بعد از حاضر شدن جلبک ها یک لایه برنج روی هرکدام ریخته و خیار پوست کنده را به شکل باریک به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هرکدام را روی یک جلبک می گذاریم. قطعات ماهی را به همراه آوواکادو خرد شده مانند خیار بر روی لایه های سوشی می گذاریم سپس جلبکها را رول می کنیم و به اندازه و ضخامت دلخواه با چاقو این رول ها را می بریم.

بخاطر خام بودن سوشی شاید هر کسی نمی تواند آن را بخورد بخاطر همین مزه خامی می توان ماهی ها را کباب کرده وسپس به مواد اضافه کرد. بجای سرکه برنج می توان از مخلوط سرکه سیب به همراه کمی آب وشکر استفاده کرد.

متن کامل : https://goo.gl/CFSv7o

منبع: foodiset.com