
ابتدا پیاز و سیر خرد شده را تفت داده و نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه و تفت می دهیم میگوها را اضافه و کمی تفت داده اما به هم نمی زنیم. بعد از تفت و تغییر رنگ دادن میگوها رب میریزیم و کمی تفت می دهیم سپس 1 لیوان آب جوش و زعفران دم شده را در مواد ریخته شعله را کم و میگذاریم کمی بجوشد. زمانی که آب آن کم شد گشنیز خرد شده را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم و کمی تفت داده و خاموش می کنیم. برنج را آبکشی کرده و کمی روغن در قالمه ریخته و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه می گذاریم سپس یک لایه برنج و یک لایه میگو ها را ریخته تا قابلمه پر شود. شعله را زیاد کرده و زمانی که بخار بلند شد شعله را کم و کمی آب روی برنجها ریخته و دم کنی می گذاریم و منتظر می مانیم تا برنج دم بکشدبعد در ظرف مورد نظر کشیده و سپس تزیین و سرو می کنیم.
متن کامل : https://goo.gl/zASyKG
منبع: foodiset.com