ابتدا پیاز را خرد میکنیم و تفت داده و سپس دو طرف ماهیچه را در پیاز به مدت ده دقیقه تفت می دهیم. در قابلمه ای آب ریخته و به آن آبلیمو ، سیر خرد شده ،نمک ،فلفل،زردچوبه و ماهیچه اضافه کرده و به مدت 3 ساعت با شعله ملایم میگذاریم بپزد. برنج را از قبل شسته و کمی نمک به آن اضافه میکنیم و خیس می دهیم معمولا هرچه برنج بیشتر خیس بخورد در هنگام پخت بهتر می پزد. زمانی که میخواهید برنج را آبکشی کنید باید مقدار آب آن بیشتر از زمانی که مقدار آب برای برنج کته ای درست میکنید باشد. برنج را رو شعله میگذارید زمانی که برنج به جوش آمد آن را چند باری هم میزنیم وقتی که برنج را با انگشتان خود فشار می دهید و بصورتی بود که اطراف برنج نرم و مغز آن هنوز کمی سفت بود زمان مناسب برای آبکشی می باشد برنج را در آبکشی ریخته و کمی آب سرد روی آن بریزید. باقلای پوست کرده را به همراه 2 عدد سیر ، نمک و فلفل در روغن کمی تفت می دهیم تا باقلا نرم شودسپس با برنج و شوید مخلوط میکنیم. برای رنگی شدن ته دیگ میتوانید مقدار کمی روغن در قابلمه ریخته و به همراه کمی آب وزعفران یا زردچوبه به همراه کمی برنج مخلوط میکنیم و ته قابلمه می چینیم. اگر به هردلیلی نمیخواهید روغن اضافه کنید فقط مقداری آب استفاده کنید. مخلوط برنج ها را در قابلمه میریزیم و بر روی در قابلمه دم کنی قرار میدهیم وشعله آن را زیاد میکنیم زمانی که بخار از آن بلند شد شعله روخیلی کم میکنیم ومیگذاریم برنج دم بکشد.

نکات:
هنگام پخت ماهیچه اگر نیاز به اضافه کردن آب مجدد داشت مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. برای چاشنی به جای زردچوبه می توان از زعفران نیز استفاده کرد. نوشیدنی مناسب این غذا دوغ و شربت نعنا می باشد. این غذا چون چرب و پر کالری می‌باشد، شوید با بالا بردن جریان خون به هضم راحت‌تر و آب کردن چربی‌ها کمک خواهد کرد. و سنگینی باقلا و گوشت را جبران می‌کند.

متن کامل : https://goo.gl/HvZc9b

منبع: foodiset.com