میگوهای خرد شده را با روغن زیتون کمی تفت می دهیم اما هم نمیزنیم سپس کمی نمک اضافه کرده و صبر می کنیم میگوها کمی تغییر رنگ بدهند. فلفل و سیر را اضافه و هم میزنیم سپس آب لیمو ، آب نمک ، کره و جعفری ها را به داخل مواد اضافه می کنیم هنگامی که کره آب شد شعله را کم و به مدت5 دقیقه هم میزنیم تا مواد سفت شوند و میگوها به رنگ تیره تبدیل شوند. میگوها را جدا کرده و در یک ظرف دیگر می ریزیم. همچنان بقیه مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سپس کمی کره و نمک اضافه می کنیم و تفت می دهیم. اگر مواد سفت شد یک قاشق آب اضافه می کنیم. میگوها را در ظرفی ریخته و مواد سس را روی آن میریزیم و با جعفری و مواد دلخواه تزیین می کنیم.

نکات:
می توان به جای آبلیمو از آب نارنج هم استفاده کرد.

متن کامل : https://goo.gl/1nr8rB

منبع: foodiset.com