
ابتدا ماهی را کاملا پاک کرده پوست ماهی را جدا کرده و به قطعات مربع شکل برش می زنیم . ماهی ها را کف ماهی تابه چیده و نمک را روی ماهی هامی پاشیم و بعد آب و آبلیمو را ریخته در ظرف را می بندیم. ماهی تابه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار می دیدیم بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد ، یکی از تکه های ماهی را برش زده اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله ملایم بپزد .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها می ریزیم در این مرحله می توان تکه های ماهی را زیر رو کرد و کمی بیشتر داخل روغن برشته شود. بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بر می داریم وقتی ماهی را داخل ظرف می کشیم هم کمی روغن زیتون نیز روی آن ریخته و همراه با برنج یا نان می توان سرو کنیم.
متن کامل : https://goo.gl/cc1qCz
منبع: foodiset.com