
ابتدا گوشت ها را به اندازه مساوی بریده و با ماست ، پیاز رنده شده ، زعفران دم کرده ، روغن ، آبلیمو و فلفل مخلوط کرده و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود. سپس آن را به سیخ کشیده و کمی کره روی آن می زنیم تا خشک نشود و بر روی زغال یا در فر کباب می کنیم. پس از حاضر شدن با برنج زعفرانی ،گوجه کبابی ، کره ، فلفل سبز کبابی ، لیموی تازه سرو می کنیم.
نکات:
برای تهیه گوشت بهتر است از گوشت دنده گوساله یا گوسفند که تازه و ترد می باشد استفاده کنید. نوشیدنی مناسب این غذا دوغ می باشد.
متن کامل : https://goo.gl/2k6wCn
منبع: foodiset.com