ابتدا لپه ها را چند ساعت قبل خیس می دهیم سپس گوشت ، لپه و سیب زمینی ها را هر کدام در ظرفی جدا می پزیم. سیب زمینی ها را پوست کرده و گوشت ،لپه ، سیب زمینی ، سیر ، گردو و سبزی را باهم مخلوط و چرخ می کنیم. سپس به آن تخم مرغ ،نمک و فلفل را اضافه و مواد را خوب ورز می دهیم تا یک دست شوند. مواد شامی را برمی داریم و با کف دست آن را پهن کرده و با انگشت وسط آن را سوراخ کرده و در روغن دو طرف آن را سرخ می کنیم.

سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های این مناطق می باشد.

متن کامل : https://goo.gl/hjLPTe

منبع: foodiset.com