ابتدا لپه و برنج را شسته و به مدت چند ساعت خیس می دهیم و می پزیم تا نیم پز (کمی پخته تر)شود. در تابه مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را همراه با زردچوبه تفت می دهیم تا طلایی شود و سپس گوشت را اضافه می کنیم و بعداز کمی تفت برنج ، لپه و سبزی را نیز همراه با گوشت تفت می دهیم.در صورت تمایل کمی رب و زرشک به آن اضافه می کنیم. کمی نمک به مواد می زنیم.برگها اگر تازه بودند باید سه دقیقه در آب بجوشانیم تا نرم شوند و تا هنگام پیچاندن نشکند. برگها را باز کرده و مواد را به اندازه در آن میریزیم وبصورت بقچه ای یا رولی میپیچیم و به طرف پشت و روی هم قرار می دهیم.مواد چاشنی را باهم مخلوط و روی دلمه ها میریزیم و میگذاریم به مدت یک ساعت با شعله ملایم بپزد.

مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب یک پیمانه سرکه نصف پیمانه شکر یک قاشق غذا خوری نمک به مقدار کم

نکات:
میزان اندازه مواد چاشنی سلیقه ای می باشد. میزان چاشنی سرکه باید نصف مقدار آب باشد.بجای سرکه می توان از آبلیمو استفاده کرد.

متن کامل : https://goo.gl/GLUyj9

منبع: foodiset.com