
ابتدا مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و در روغن یا کره کمی سرخ میکنیم تا رنگ آن کمی تغییر کند سپس پیاز را خرد میکنیم وبه همراه نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفران تفت میدهیم در قابلمه ای مقداری آب میریزیم ومواد پیازومرغ را به آن اضافه میکنیم و به مدت 45 دقیقه اجازه می دهیم بپزد. آلوها را از قبل کمی خیس می دهیم و بعداز شستن به غذا اضافه کرده و ده دقیقه بعد خاموش می کنیم . می توان این غذا را با برنج میل کرد نوش جان
نکات:
اگر آلو بیشتر از زمان گفته شده بپزد له می شود. آلو برای یبوست مفید است. در صورت تمایل می توان به این غذا زرشک نیز اضافه کرد.
متن کامل : https://goo.gl/bTbw4M
منبع: foodiset.com