ابتدا پیاز رنده کرده و آب پیاز ها را میگیریم سپس با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل مخلوط و به مدت 15 دقیقه ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کندو سپس زعفران دم کرده و آرد سوخاری که قبلا مخلوط کرده بودیم را به همراه سبزی خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و دوباره کمی ورز می دهیم. مواد کباب را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا کمی سفت شود. بخاطر اینکه سیخ های چوبی هنگام کباب کردن نسوزد از قبل در آب ولرم خیس می دهیم و سپس ظرف گوشت را که از فریزر خارج کرده بودیم را مقداری برداشته و با فشار روی سیخ می کشیم و به آن شکل می دهیم. در تابه کمی روغن ریخته و کباب ها را در آن می چینیم و با حرارت ملایم و در باز لقمه ها را سرخ می کنیم. بعد از حاضر شون می توان همراه با نان ، برنج ،گوجه کبابی و... سرو می کنیم.

بجای استفاده از سبزی تازه می توان از سبزی خشک استفاده کرد. برای سفت شدن و چسبندگی بیشتر مواد گوشت بعد از رنده کردن پیاز حتما آب آن را بگیرید. بعد از اضافه کردن آردسوخاری مواد را زیاد ورز ندهید. این کباب را می توان در فر یا روی زغال نیز تهیه کرد. هنگام کباب کردن مقداری کره روی آن بمالید تا کباب خشک نشود.

متن کامل : https://goo.gl/Euytdz

منبع: foodiset.com