ابتدا ماهی را پخته و استخوان و پوست آن را جدا می کنیم. ماهی را با سیب زمینی پخته در میکسر ریخته و مخلوط می کنیم سپس مخلوط ماهی و سیب زمینی ، جعفری خرد شده ، پنیر پیتزای رنده شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط می کنیم. هم می زنیم تا مواد یک دست شوند. با قاشق مواد کتلت را در روغن ریخته و با پشت قاشق روی آن فشار می دهیم تا پهن شود و سپس دو طرف آن را سرخ می کنیم. می توان بصورت دلخواه تزیین و سرو می کنیم.

نکات:
می توان برای پخت ماهی آن را سرخ یا کباب کرد یا در یک قابلمه ماهی ، 1 لیوان آب ، چند حبه سیر ، نمک و فلفل ریخته و با حرارت کم می گذاریم تا بپزد. برای گرفتن روغن اضافی کتلت می توان چند دستمال کاغذی در ظرف قرار داده و کتلت ها را بصورت پشت و رو روی دستمال ها قرار داده تا روغن آن گرفته شود.

متن کامل : https://goo.gl/SvcuJz

منبع: foodiset.com