ماهی را از قبل شسته و شکمش را بریده وسپس باکمی نمک و آبلیمو میزنیم وکنار می گذاریم. سبزی را ریز خرد کرده و با گردوی ساییده شده ،کنجد ، رب انار ،سیر رنده شده ،نمک ،فلفل و ادویه مخلوط کرده و در شکم ماهی میریزیم و آن را پر می کنیم. لبه های شکم ماهی را می دوزیم سپس در تابه ای کمی روغن ریخته و ماهی را با حرارت ملایم می پزیم. همچنین میتوان ماهی را جدا سرخ کرده و مواد داخل شکمش را بطور جدا تفت داده و در قابلمه ای کنی روغن ریخته و ماهی به همراه سبزی های تفت داده شده و یک فنجان آب با حرارت ملایم پخت. بعد از پخت آن را می توان بصورت دلخواه تزیین و با برنج میل نمود.

نکات:
سبزی نارلنگ جزء مناطق شمال می باشد و بجای آن می توان از سبزی های معطر دیگر و رب انار استفاده کرد. به مواد می توان اشپیل (تخم ماهی) نیز اضافه کرد.

متن کامل : https://goo.gl/xCWo9k

منبع: foodiset.com