در یک قابلمه متوسط، شکر، آب و پوست های رنده شده را با هم مخلوط کنیم . سپس روی حرارت گاز می گذاریم تا به جوش بیاید. شعله را کم کنیم تا با در باز حدود 5 دقیقه نیم جوش شود. آن را خنک کنیم. مواد را از صافی عبور می دهیم تا پوسته ها جدا شوند. آب لیموها و پرتقال را اضافه کرده وهم بزنیم. در مخلوط کن نیمی از مخلوط آب میوه ها و نیمی از توت فرنگی ها را با هم مخلوط کنیم تا مایع یکدست و نرمی به دست بیاید. مواد را داخل ظرف مناسب می ریزیم و همین کار را با باقی مواد انجام دهیم و به مدت 6 ساعت داخل فریزر میگذاریم و بعد از 3 ساعت مواد را هم میزنیم. برای سرو اگر مواد زیاد سفت و یخ زده بودند به مدت 30 دقیقه آن را در دمای خانه قرار دهیم تا کمی شل شود و حالت یخ در بهشت پیدا کند.

نکات:
100 گرم شکر : 400 کالری
پوست رنده شده لیموترش زرد : 100 گرم / 9 کالری
پوست رنده شده لیموترش سبز: 100 گرم / 9 کالری
آب پرتقال: 100 گرم / 33 کالری
آب لیموترش زرد :100 گرم / 9 کالری
لیموترش سبز: 100 گرم / 9 کالری
توت فرنگی : 100 گرم / 35 کالری



متن کامل : https://bit.ly/2HziDX3

منبع: foodiset.com