
ابتدا تخم مرغ را با شکر ، وانیل و هل مخلوط میکنیم
در ظرف دیگر شیر و آرد هم بزنید.
مخلوط شیر و آرد را بر روی گاز گذاشته وهم میزنیم تا یک مایع سفت و یک دستی
درست شود و سپس مایع تخم مرغ و شکر که از قبل حاضر کرده بودید را اضافه
کنیدو آنقدر هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ برود و بعد کره و یک لیوان شیر
کاکائو را اضافه کنید.
مایع بین بیسکویت کیک حاضر شده است.
سپس در ظرفی بیسکویت ها را چیده و بر روی آن یک لایه کرم کاکائویی و دوباره
یک لایه بیسکویت و بعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب چند لایه دیگر ادامه
دهیدو سپس پودر نارگیل را کامل بر روی آن بپاشید تا سفید شود و یا به طور
دلخواه تزیین کنیدو سپس به مدت 8ساعت در بخچال گذاشته و با چای میل نمائید
نوش جان.
متن کامل : https://bit.ly/2quxR8y
منبع: foodiset.com