ابتدا تخم مرغ را با شکر ، وانیل و هل مخلوط میکنیم در ظرف دیگر شیر و آرد هم بزنید. مخلوط شیر و آرد را بر روی گاز گذاشته وهم میزنیم تا یک مایع سفت و یک دستی درست شود و سپس مایع تخم مرغ و شکر که از قبل حاضر کرده بودید را اضافه کنیدو آنقدر هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ برود و بعد کره و یک لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید. مایع بین بیسکویت کیک حاضر شده است. سپس در ظرفی بیسکویت ها را چیده و بر روی آن یک لایه کرم کاکائویی و دوباره یک لایه بیسکویت و بعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب چند لایه دیگر ادامه دهیدو سپس پودر نارگیل را کامل بر روی آن بپاشید تا سفید شود و یا به طور دلخواه تزیین کنیدو سپس به مدت 8ساعت در بخچال گذاشته و با چای میل نمائید نوش جان.


متن کامل : https://bit.ly/2quxR8y

منبع: foodiset.com