
مواد خشک را چند بار الک کنید و سپس آرد ،بکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را باهم مخلوط کنید. سیب ها را رنده میکنیم. در ظرفی دیگر تخم مرغ و شکر را مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا یک دست شوند.و سپس روغن و وانیل رانیز اضافه کرده و هم میزنیم. سپس سیب ، مواد خشک و مایع تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده وهم میزنیم تا صاف شوند. فر را روی دمای 175 درجه روشن کرده و قالب کاپ کیک ها را آماده وکپسول کاغذی را در آن قرار میدهیم و مواد را تا نصف داخل قالب ها میریزیم و در فر قرار میدهیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم حاضر شود.
متن کامل : https://bit.ly/2IUTTI7
منبع: foodiset.com