
ابتدا توت فرنگی های شسته شده را خرد کرده و با شکر مخلوط می کنیم و به مدت 3 ساعت درب بسته در یخچال قرار می دهیم. بعد از استراحت توت فرنگی ها به همراه چند لیوان آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد سپس شعله را کم و صبر می کنیم به قوام بیاید و کف آن را می گیریم. ژلاتین را در آب جوش حل کرده و به توت فرنگی ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد سپس کنار می گذاریم تا خنک شود.
نکات:
بجای استفاده از ژلاتین می توان مربا را غلیظ تر برداشت و در مرحله آخر کمی به آن آبلیمو اضافه کرد. توت فرنگی ها را باید خیلی ریز خرد کرد.
متن کامل : https://bit.ly/2GVnQey
منبع: foodiset.com