
برای شستن تخم شربتی ابتدا تخم شربتی ها را در ظرف آب ریخته و به مدت 10 دقیقه خیس می دهیم و سپس تخم شربتی ها را جدا کنیم. تخم شربتی ، جو پرک ، سیب پوست گرفته خرد شده ، شیر بادام ، زنجبیل ، دارچین و 1 قاشق غذاخوری عسل را داخل قابلمه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود. مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و بطور دلخواه تزیین می کنیم.
نکات :
این دسر رژیمی و کم کالری می باشد. تخم شربتی موجب کاهش اشتها می شود. ادویه های این دسر در افزایش سوخت و ساز بدن و چربی سوزی موثرند.
متن کامل : https://goo.gl/LwT5w7
منبع: foodiset.com