ابتدا آرد،کره ذوب شده ، گردو و شکر قهوه ایرا مخلوط و در تابه می ریزیم. سپس تابه را به مدت20 دقیقه در فر با درجه 175 درجه سانتیگراد می گذاریم تا رنگ مواد طلایی شوند. وقتی که پخت آن را کنار میگذاریم تا خنک شود مواد را در تابه می چینیم. در یک ظرف توت فرنگی را خرد کرده و با نصف شکر مخلوط می کنیم و کنار گذاشته تا آب بیاندازد.خامه را به مدت 5 دقیقه هم زده و کنار میگذاریم. سفیده تخم مرغ ،آبلیمو و بقیه شکر را در ظرف دیگر مخلوط و به مدت 10 دقیقه هم می زنیم. توت فرنگی را به همراه آب آن وسفیده تخم مرغ در خامه مخلوط و با لیسک زیر و رو می کنیم . تا اینجا کرم توت فرنگی حاضر شده و بر روی لایه ی گردویی می ریزیم. تابه را در یخچال به مدت 4 ساعت می گذاریم برای سرو می توان آن را به اندازه دلخواه برش و تزیین نمود.

نکات:
دسر توت فرنگی خامه‌ای قبل از سرو چند ساعتی در فریزر قرار داده می‌شود. به همین علت هم دسر سردی است و برای فصل گرما حرف ندارد.

متن کامل : https://goo.gl/5qhJcD

منبع: foodiset.com