ابتدا کمی شکر و پسته را در میکسر می ریزیم تا تبدیل به آسیاب شود سپس این مخلوط را با شیر روی حرارت می گذاریم تا کمی بجوشد بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر می داریم. در یک ظرف دیگر نصف لیوان شکر و زرده ها را باهم مخلوط و کم کم به شیر اضافه می کنیم سپس مایع را در شیر جوش می ریزیم و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا بجوشد . بعد از غلیظ شدن مواد را در یک ظرف مناسب ریخته و به مدت2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم. پسته خرد شده و خامه زده شده را به مخلوط بستنی اضافه می کنیم و در بستنی ساز می ریزیم اگر بستنی ساز موجود نبود می توان در فریزر گذاشت و هر نیم ساعت بستنی را هم بزنید این کار را تقریبا 5 بار انجام دهید.

 نکات:
برای قوام بهتر بستنی می توان هنگام جوشاندن شیر کمی نشاسته به آن اضافه کرد.

متن کامل : https://goo.gl/n6Sa7G

منبع: foodiset.com