
تعداد چند رنگ شدن ژله بستگی به سلیقه شما دارد هر ژله را در ظرف جدا گانه باید آماده کنیم. در اینجا دو لایه ژله را تهیه می کنیم. ابتدا قالب ژله را از قبل به مدت 20 دقیقه در فریزر گذاشته تا خنک شود وسپس دراین مدت به ازای هر ظرف ژله یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، یک قاشق شکر و یک بسته پودر ژله را با آب جوش در ظرف ریخته وهم بزنید تا حل شود بعد یک لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم. میوه های دلخواه را به اندازه مورد نظر خرد کرده و در ظرف قالب می چینیم و ژله را روی میوه ها می ریزیم و در یخچال به مدت 1 ساعت میگذاریم تا سفت شود. بسته بعدی ژله را در ظرف دیگر ریخته و با 1 قاشق شکر ،1 قاشق پودر ژلاتین و آب جوش مخلوط و بعد از حل شدن 1 لیوان شیر سرد یا بستنی که از قبل هم زده بودیم به ژله اضافه می کنیم. سپس ژله اولی که الان سفت شده را از یخچال خارج کرده و ژله بستنی دوم را روی آن میریزیم و به مدت 3 ساعت در یخچال گذاشته و بعد از حاضر شدن در آب جوش باید قالب ژله را برای چند ثانیه گذاشته و در ظرف مورد نظر بر میگردانیم. و بطور دلخواه تزیین و سرو می کنیم.
نکات :
وجود شکر و پودر ژلاتین به این خاطر است که ژله زودتر بسته شود و وجود میوه مانعی برای بسته شدن ژله ایجاد نکند. برای تهیه لایه های بعدی باید ابتدا مطمئن سفت شدن لایه زیرین باشید تا ژله ها باهم مخلوط نشود
متن کامل : https://bit.ly/2v4NA2A
منبع: foodiset.com