ابتدا در ظرفی مقداری شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. زمانی که شربت غلظت پیدا کرد گلاب را به آن اضافه می کنیم و در ظرف فلزی ریخته بعد از خنک شدن به مدت 5 ساعت در فریزر می گذاریم تا یخ ببندد. در یک قابلمه آب ریخته و بعد از به جوش آمدن رشته های چینی را به مدت 15 دقیقه در آن می ریزیم و صبر می کنیم نرم شود سپس با آب سرد آبکشی می کنیم. مخلوط شکر ، گلاب و آب را که یخ زده با وسیله ای آن را شکسته و نرم می کنیم بعد نودل های آبکش شده را اضافه کرده و کم کم آن را می ریزیم تا سرد و سفت شوند. مواد را در ظرف دلخواهی ریخته سپس با بستنی ، شربت آلبالو ، آبلیمو و... سرو می کنیم.

می توان نودل ها را بصورت بسته بندی در فروشگاه ها تهیه کرد. شیره فالوده باید برفی و سرد باشند تا هنگام مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.


متن کامل : https://bit.ly/2JAG5DF

منبع: foodiset.com