ابتدا پیاز را رنده و آب آن را با دست می گیریم وسپس مرغ چرخ کرده ، پیاز ، آبلیمو ، روغن ، سبزیجات ، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط و ورز می دهیم. مواد را در ظرف در دار ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم. بعد از 3 ساعت مواد را خارج کرده و به چند قسمت تقسیم کرده و گرد می کنیم سپس در روغن دو طرف مواد را سرخ کرده و بعد از کباب شدن یک ورقه پنیر روی هر برگر قرار می دهیم تا ذوب شود. برگرها را در نان دلخواه همراه با کاهو ، خیارشور و گوجه سرو می کنیم.


متن کامل : https://bit.ly/2H5u4Ij

منبع: foodiset.com