ابتدا زرده تخم مرغ ها ، وانیل و شکر را در ظرفی مخلوط کرده سپس آنقدر هم میزنیم تا زرده سفت شود. شیر را جوشانیده و گرم روی مواد می ریزیم. مواد بستنی را برای چند ساعت در فریزر قرار می دهیم اما هر نیم ساعت آن را از فریزر بیرون آورده و هم میزنیم بعد مجدد در فریزر قرار می دهیم این کار را 5 بار انجام تکرار می کنیم. برای تزیین می توان از مربای آلبالو یا شاتوت استفاده کرد.

نکات:
 این دستور پایه تهیه بستنی ها می باشد و برای طعم و رنگ دهی به طور دلخواه از مواد دیگر استفاده کرد.

متن کامل : https://bit.ly/2HddKFc

منبع: foodiset.com