
از قدیم قورمه سبزی غذای محبوبی بین ایرانی ها بوده است و اکثر مردم این غذای خوشمزه را دوست دارند، فقط باید به آن زمان بدهید تا به قول ما ایرانی ها قشنگ جا بیفتد. ابتدا سبزی ها را خرد میکنیم و به اندازه دلخواه تفت میدهیم من خودم همیشه سبزی ها از قبل حاضر و در یخچال فریز می کنم و سبزی ها را مدت زمان زیادی تفت نمیدهم چون سبزی ها خاصیت خودشان را ازدست می دهند. البته ناگفته نماند اگر سبزی ها را زیاد تفت دهیم باید مراقب باشیم رنگش سیاه نشود. لوبیاها را از قبل خیس دهید و چندباری آب آن را عوض کنید. اگر لوبیا دیرپز بود از قبل جدا بپزید تا نیم پز شود. پیاز را نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن و زردچوبه تفت میدهیم تا رنگ آن طلایی شود. گوشت ها را به اندازه دلخواه خرد میکنیم و بعد همراه با پیازها چند دقیقه تفت میدهیم کمی فلفل سیاه به آن اضافه میکنیم. بعد از تفت دادن گوشت در قابلمه ای دو پارچ آب بریزید و گوشتها رابه همراه لوبیا به آن اضافه کنید شعله ی آن را زیاد کنید تا به جوش بیاید. بعد با شعله کم بگذارید مواد آن بپزد. بعد از اینکه مواد نیم پز شدند سبزی ها را به آن اضافه میکنیم . نوبت به لیمو عمانی می رسد برای اینکه تلخی لیمو عمانی را ازبین ببریم از قبل بر روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و در آب جوش قرار دهید و بگذارید بیست دقیقه جوش بخورد بعد آب آن را بریزید و لیموعمانی هارا نیم ساعت قبل جا افتادن غذا به قورمه سبزی اضافه کنید . زمانی متوجه میشود که قورمه سبزی جا افتاده است که مواد آن آب زیادی نداشته باشد و از هم جدا نشوند.
متن کامل: http://bit.ly/2EAvGVP
منبع: foodiset.com