۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

آبگوشت مرغ رژیمی



ابتدا پیاز ها را خرد میکنیم یا میتوانید به 4 قسمت بزرگ تقسیم کنید.
کرفس را به همراه هویج ها خرد میکنیم. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و مرغ ، پیاز ، هویج ، کرفس و همچنین نمک و سیر بگذارید بپزد.
مواد را میتونید از آب جدا کرده به چربی های آن را بردارید.

ﺍﺭﺯﺵ ﻏﺬﺍﯾﯽ:

ﮐﺎﻟﺮﯼ : 200
ﭼﺮﺑﯽ: 13
ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ 15.5
ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ: 94
ﺳﺪﯾﻢ: 678
ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕ:4.5
ﻓﯿﺒﺮ:1.3


متن کامل : https://goo.gl/pax4nm

منبع: foodiset.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

ساندویچ شامی


ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها را با مفتول زده وتمام مواد را مخلوط می کنیم. پیاز ها را رنده و آب آن را می گیریم. سپس ورز می‌دهیم تا مواد چسبنده شوند. روی یک سطح صاف مواد را پهن می‌کنیم و با قالب گرد برش داده و به مدت 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم. در یک تابه کمی روغن ریخته و دو طرف شامی ها را سرخ می کنیم. گوجه ، خیارشور را خرد کرده و به همراه شامی و جعفری در نان همبرگز قرار می دهیم و سرو می کنیم.


نکات :

برای مغز پخت شدن شامی باید آن را با حرارت ملایم سرخ کرد. قطر مواد گوشتی هنگام قالب زدن باید یک ونیم سانتی متر باشد.


متن کامل : https://goo.gl/7NYmGv

منبع: foodiset.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

آش کشک


گوشت را از قبل خرد میکنیم در قابلمه ای 35 لیوان آب ریخته و گوشتها را همراه با نخود، لوبیا و پیاز میگذاریم بپزد. سبزیجات را ریز ساطوری کرده و با برنج و چند لیوان آب در قابلمه میپزیم . آبگوشت پخته شده، برنج و سبزی پخته را باهم ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهیم تا کمی بجوشد. به آش مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و شعله را خاموش کرده وکشک را روی آن میریزیم . در تابه ای کمی روغن ریخته و سیر را تفت داده و بطور دلخواه آش را تزیین می کنیم.

نکات :

این آش را بیشتر اوقات در ماه مبارک رمضان مخصوص سفره افطار تهیه می کنند.

متن کامل : https://goo.gl/HBCyKt

منبع: foodiset.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

شله زرد


ابتدا برنج را شسته و به آن 35 لیوان آب و 1 لیوان گلاب برای چند ساعت خیس می دهیم. در قابلمه ای 8 لیوان آب ریخته و روی شعله قرار داده وقتی به جوش آمد برنج مخلوط گلاب را در آن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا ته نگیرد و برنج بپزد و شعله را کم میکنیم. باید کف روی برنج را بگیریم.مرتب باید شله زرد را هم بزنیم تا ته نگیرد چون زود ته میگیرد. بعد از نیم پز شدن برنج شکر را اضافه کرده و آن را هم می زنیم تا حل شود سپس زعفران ساییده شده و خلال بادامی که از قبل با گلاب دو ساعت خیس داده بودیم اضافه می کنیم و هم می زنیم و منتظر میمانیم تا شله غلیظ شود اگر شله زرد سفت شد می توانیم کمی آب جوش به آن اضافه کنیم در مرحله آخر کره آب شده را به آن اضافه و هم میزنیم وخاموش می کنیم. بعد از ریختن در ظرف و خنک شدن می توان آن را با دارچین و پودر پستخ تزیین و نوش جان کرد.

نکات

برای این که شله زرد آب نیاندازد می توان آن را روی شعله پخش کن گذاشت و بعداز پخت باشعله ملایم قرار داد تا آب اضافه آن بخار شود. شله زرد در ایام خاص به خصوص در نذری و مراسمات مذهبی تهیه می شود.


متن کامل : https://goo.gl/cktjzZ

منبع: foodiset.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی

آش رشته



نخود و لوبیا را چند ساعت در آب خیس می دهیم. در قابلمه ای که نسبت به مقدار آش مورد نظر شما بزرگتر باشد 4 لیوان آب می ریزیم. سپس نخود و لوبیا را به آن اضافه و میگذاریم نیم پز شود سپس عدس را اضافه کنیم. پیاز و سیر را خرد کنیم و در روغن سرخ می کنیم. 1 ساعت پس از ریختن عدس نصف سیر داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کنید. سبزی ها را خرد کنید و سبزی ها را به همراه سیر و پیاز به مواد اضافه کنید. منتظر می مانیم تا مواد بپزند . درب قابلمه را نگذارید. زمانی که آش جا افتاد رشته ها را به آن اضافه کنیم. پس از مدت 20 دقیقه کشک ، نمک و فلفل را ریخته و هم میزنیم باید مراقب باشید رشته ها له نشوند . 5 دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بر میداریم تا آش ته نگیرد. بعد از پخت آش رشته آن را با نعناع داغ ، سیر داغ و پیاز داغ ، کشک و … تزئین کرده و سرو نمائید.

نکات :

برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود. در صورتی که نمیخواهید داخل آش کشک اضافه کنید کشک را در کنار آش سرو کنید. بدلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.


متن کامل : https://goo.gl/izcP1G

منبع: foodiset.com

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
میثم گرجی